ANKARA / YENİMAHALLE - Orhan Cemal Fersoy Ortaokulu

Şbt

2024 YILI İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI 13 ŞUBAT - 1 MART TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLUP BAŞVURU ŞARTLARI VE İSTENİLEN BELGELER AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR.

BAŞVURU YAPMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLER  EK-1 FORMU VE İSTENİLEN BELGELERİ HAZIRLAYARAK OKUL MÜDÜRLÜĞÜMÜZE BAŞVURUDA BULUNACAKLARDIR.

Değerli Velilerimiz;

2024-2025 Eğitim Öğretim yılında öğrencilerimizin okumak istedikleri seçmeli derslere yönelik tercih işlemleri başlamıştır.

Bir sonraki eğitim öğretim yılında çocuğunuzun almasını istediğiniz seçmeli dersleri aşağıdaki bağlantı ile ulaşacağınız form üzerinden belirtmeniz gerekmektedir.

Tercih işlemlerinizi 07/02/2024 tarihi saat 23:59'a kadar tamamlamanız gerekmektedir.

NOT: Seçmeli ders işlemleri öğrencilerimizin gelecek sene görecekleri dersler için yapılmaktadır. Süresi içerisinde ders seçimi yapmayan öğrencilerin seçmeli dersleri okul yönetimince belirlenecektir.

Online formu doldurabilmek için mail adresinde oturum açılması gerekmektedir.

Ekm

Okulumuzda yapılacak ortak sınavlarda uygulanacak  SINAV SENARYOLARI aşağıda ders bazında belirtilmiştir. Konu soru dağılımlarını içeren sınav senaryolarını dikkatlice incelemeniz hususunu hatırlatırız.

Ortak sınavlarda tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

Değerli Velilerimiz, öğrencilerimizin 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında girecekleri ortak yazılılar için takvim oluşturulmuştur.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

Okulumuzun 2023–2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı 17/10/2023 salı günü okulumuz konferans salonunda saat 14.40 da yapılacaktır. Velilerimizin Okul Aile Birliğimizin çalışmalarına destek olabilmek için toplantıya iştiraklerini bekleriz.

Ekm

2023-2024 Eğitim -Öğretim yılı öğretmen-veli görüşme gün ve saatleri yayınlanmış olup öğrenci velilerimizin öğretmen görüşmelerini çizelgeye uygun gerçekleştirmelerini önemle rica ederiz.

Mrt

2023 Yılı Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzuna ulaşmak için;